Кои сме ние?

 NIMART ENGINEERING BULGARIA

Кои сме ние?

”НИМАРТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД'' с търговска марка NIMART е най-големия български производител и безспорен символ на качество и стил в производството на алуминиеви лири за баня и дизайнерски радиатори, съчетани с функционалност и модерен дизайн. 
Основната ни мисия е да осигурим висококачествени отоплителни решения, съблюдавайки най-добрите световни стандарти и принципи за ефективност. 

Когато създадохме фирмата, направихме собствена технология, с която да произвеждаме качествено и бързо, за да Ви дадем най-доброто съотношение между цена и качество.

Имаме удоволствието да предложим на вашето внимание една уникална серия дизайнерски продукти за отопление. 
Лирите за баня са важен елемент от интериора, без който постигането на комфорт е невъзможно през студените месеци от годината. 
Към дизайнерските радиатори има и изискване не просто да отопляват помещението, но и да имат определена визия, стил и характер. 
Нашите продукти могат да допълват стилово останалите елементи в обзавеждането. 
Kолекция предлага много стил, красив дизайн и разнообразие от форми и размери. 
Произвеждаме за вас селекция дизайнерски радиатори и лири за баня, които предлагат отлично топлоотдаване, отлично качество и ефектен дизайн с различни акценти. 

Ние правим луксозни радиатори, ефектни произведения на изкуството.
 
Освен да се грижат за топлината и уюта в помещението, нашите изделия имат още една функция - да грабва окото и вниманието, да впечатлява с красивите си форми и да поставя акцента на цялостното обзавеждане върху себе си. 

Дизайнерскката лира за баня създава красива, модернистична и луксозна атмосфера и съчетавайки я с подходящото обзавеждане ще направите вашата баня едно уникално място за вълнуващи преживявания. 
 Колекцията на NIMART от дизайнерски продукти прави отоплението на дома не просто необходимост, но и начин да изразите своята индивидуалност и да реализирате идеите си в обзавеждането на мечтания дом.

NIMART ENGINEERING BULGARIA LTD

АЛУМИНИЕВИ ЛИРИ ЗА БАНЯ И ДИЗАЙНЕРСКИ РАДИАТОРИ
Търсене