НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО

Когато става въпрос за производството, ние мислим и действаме едновременно глобално и локално. 
Същите стандарти се прилагат в глобалното и в локалното производство, така че където и да са нашите клиенти те получават същото качество. 
Техническата документация, по която се произвеждат изделията, е собствена разработка на дружеството и гарантира постигането на оптимална ефективност на изделията.
Производството се осъществява при заводски условия, което гарантира качество и чистота на произвежданите изделия. 

NIMART ENGINEERING BULGARIA LTD

При изработването на изделията се спазват всички нормативни актове, имащи отношение към този вид производство. 
Основните доставчици на компоненти, използвани при производство на нашите изделия, са водещи фирми в целия свят.
Организацията на нашето производство дава възможност за производство, както на стандартизиран ред изделия, така и на алуминиеви лири и дизайнерски радиатори според конкретните изисквания на клиента. 

1

Cnc фрезоване и струговане
Стругови и фрезови машини, работещи по 3 и 4 осни,  с които може да се обработват корпусни детайли от неръждаема и легирана стомана, чугун, алуминий, месинг, обикновенна и техническа пластмаса и други материали.

2

Cnc разкрой на профили и тръби
Благодарение на CNC машината за тръби и профили, много процеси могат да бъдат комбинирани в една система. Повечето тръбни части изискват множество процеси на обработка, като конвенционално рязане, пробиване, механична обработка, щанцоване и гравиране,

3

Изпитване с налягане
Всяко наше изделие преминава тест в реална среда с налягане до 20 бара. Това позволява работно налягане до 11 бара.

4

Заваряване
Заварките издържат на голямо налягане, за разлика от повечето турски и италиански, които са лепени, което създава предпоставка за по-малка издържливост на работно налягане и по-бързо дефектиране.

5

Шлайфане и подготовка
Продуктът, който трябва да бъде боядисан, минава операции за почистване и предварителна обработка, за да се гарантира, че повърхностите, които трябва да бъдат покрити, са чисти и без мазнини, прах, масла, ръжда и други замърсители.

6

Асемблиране
Извършваме различни процеси, от производсвото на детайли до сглобяването и тестването на крайното изделие.

7

Прахово полимерно боядисване
Технологията на боядисване е електростатично нанасяне на полимерно-епоксидни прахови бои с последващо полимеризиране в термична камера. Богата гама от цветове и ефекти на реномирани световни производители, както и обезмасляване и предварителна обработка на метала.

8

Качествен контрол
Истинското качество е качество, само тогава, когато процесите на планиране, прилагане и изпълнение са прецизно рамкирани от професионален екип. Именно хората са нашата гаранция за истинско качество, отдаденост и прецизност.

9

Опаковка и окомплектовка
Когато се проектират нашите опаковки, полагаме големи грижи да се уверим, че може да използвате продуктите ни безопасно, като същевременно се намали екологичния отпечатък и отпадъците.
Търсене